Wat kunnen wij u aanbieden ?

Wij bieden u een zeer uitgebreid assortiment van producten aan. Naast de klassieke geneesmiddelen zijn er ook talrijke niet-voorschriftplichtige produkten verkrijgbaar. We verdelen ze onder in de volgende groepen :

  • homeopathie en fytotherapie
  • diergeneeskunde
  • voedingssuplementen specifiek voor baby's of dieet
  • Etixx sportvoeding
  • baby-produkten zoals (fop)spenen, zuigflessen en alle toebehoren
  • huisgemaakte bereidingen
  • cosmetica en verzorginsprodukten (klik op een foto voor meer info over de produkten)
t-leclerc La_Roche_Posay louis_widmer
eucerin vichy roc

Verder kan u bij ons ook terecht voor bandagisterie, aerosol-therapie, thuiszorgmaterialen en niet te vergeten: kwalitatief hoogstaande magistrale bereidingen.

Bandagisterie
Wij beschikken over een bandagisten-vergunning en leveren dus ook medische materialen voor de verzorging van stoma's en incontinentie-problemen.

Aerosol-therapie
Bepaalde toestellen zoals aerosol-apparaten dienen slechts tijdelijk gebruikt te worden en zijn nogal duur om aan te kopen. Daarom worden deze verhuurd. Ook een rhinoflow (om de neus te spoelen na een operatie) of een toestel om moedermelk af te kolven kunnen gehuurd worden. Voor langdurig gebruik kunnen deze toestellen vanzelfsprekend ook worden aangekocht.

Thuiszorgmaterialen
Zowel kleine als grote hulpstukken voor in de thuiszorg kunnen aangekocht of gehuurd worden. We denken dan bv. aan krukken, rolstoelen, ziekenbedden e.a. Vraag vrijblijvend naar meer info en/of prijzen. We beloven u concurrentiëme prijzen !!

Magistrale bereidingen
We gaan er prat op magistrale bereidingen af te leveren van kwalitatief hoogstaand niveau;  zowel qua manier van bereiden als qua hygiëne. Daarom worden onze bereidingen uitsluitend door apothekers vervaardigd, niet door apothekers-assistenten. Verder beschikken we hiervoor over de meest moderne toestellen zoals een Unguator 2100, Exact zalfmolen, Primax mengtoesel, Bamix mixer enz. Omwille van hygiënische redenen werd onze bereidingsruimte volledig uit inox vervaardigd en wordt ons labomateriaal altijd in een vaatwas gereinigd.

Unguator 2100:

Het gebruik van ons zalfmengtoestel Unguator 2100 betekent dat we bereidingen niet meer afleveren in klassieke aluminium zalftubes, maar in speciale plastieken potten. Dit is een zeer hygiënisch systeem aangezien de handen niet meer in de pot moeten worden gebracht en er geen lucht in de pot kan. Verder zijn deze potten uit een stevig plastiek gemaakt. Geen gepruts met kapotte aluminium tubes meer. Bij het bereiden gaat ook niets verloren, wat betekent dat de patiënt de exacte hoeveelheid zalf krijgt die de dokter hem voorgeschreven heeft.

unguator_1

Gebruiksaanwijzing Unguator pot:

Schroef om te beginnen de KLEINE dop van de pot (foto 1). Neem de pot vervolgens vast zoals geïllustreerd op foto 2. Duw met de middenvingers voorzichtig tegen de bodem van de pot. Een gepaste hoeveelheid zalf komt uit de pot en kan worden aangebracht (foto 3). Schroef de kleine dop terug op de pot.

unguator_2 unguator_3 unguator_4
Foto 1 foto 2 foto 3