Welkom bij Apotheek Huyghe & Verstraete !


Al meer dan 15 jaar is onze apotheek een gevestigde waarde in Lauwe. In juli 2004
namen wij, Dieter Huyghe en An Verstraete, samen de apotheek over van Monique Deman. Reeds toen was ook apotheker Christine Foulon deel van het team. In 2008 trad apotheker Hadewych Zwaenepoel ook bij ons in dienst.

Met ons team van uitsluitend apothekers, streven we zo goed mogelijk naar tevreden klanten! Dit door toegewijde farmaceutische zorg te bieden waarbij we een degelijke uitleg aan de patiënten als een topprioriteit beschouwen! Dit wil zeggen dat we je intensief begeleiden zodat je je geneesmiddelen zo correct, efficiënt en veilig mogelijk gebruikt. Voor een optimale gezondheid is er immers meer nodig dan medicatie.
We informeren je over de werking en de bijwerking van je medicatie. We kijken ook na of er geen onverenigbaarheden zijn: twee geneesmiddelen die je niet mag combineren of bepaalde voeding die je beter kan vermijden. Nuttige informatie voor elke patiënt!

Ook online staan we altijd voor je klaar! Je kan gerust op een heel eenvoudige manier producten reserveren of bestellen via onze website of via de super handige Onepharma App op je smartphone. Zelfs voorschriften kunnen op een eenvoudige manier worden doorgestuurd naar ons, waarna we je een seintje geven wanneer de bestelling klaar is om af te halen. Omdat we kwaliteit hoog in het vaandel dragen, kiezen we er voor geen producten op te sturen.

Ben je dus op zoek naar kwaliteit, service en zorg? Aarzel niet om ons te contacteren. We nemen graag onze tijd voor jou in alle discretie en vertrouwen en dit steeds met de glimlach.

Wij bieden jou een zeer uitgebreid assortiment van producten aan. Naast de klassieke geneesmiddelen zijn er ook talrijke niet-voorschriftplichtige produkten verkrijgbaar bij ons. We zetten ze hier even op een rijtje :

  • voedingssuplementen specifiek voor baby's of dieet
  • Etixx sportvoeding
  • baby-produkten zoals (fop)spenen, zuigflessen en alle toebehoren
  • huisgemaakte bereidingen
  • homeopathie en fytotherapie
  • diergeneeskunde
  • cosmetica en verzorginsprodukten

Verder kan u bij ons ook terecht voor bandagisterie, aerosol-therapie, thuiszorgmaterialen en niet te vergeten: kwalitatief hoogstaande magistrale bereidingen.

Bandagisterie

Wij beschikken over een bandagist-vergunning en leveren dus ook medische materialen voor de verzorging van stoma's en incontinentie-problemen.

Aerosol-therapie

Bepaalde toestellen zoals aerosol-apparaten dienen slechts tijdelijk gebruikt te worden en zijn nogal duur om aan te kopen. Daarom worden deze verhuurd. Ook een rhinoflow (om de neus te spoelen na een operatie) of een toestel om moedermelk af te kolven kunnen gehuurd worden. Voor langdurig gebruik kunnen deze toestellen vanzelfsprekend ook worden aangekocht.

Thuiszorgmaterialen

Zowel kleine als grote hulpstukken voor in de thuiszorg kunnen aangekocht of gehuurd worden. We denken dan bv. aan krukken, rolstoelen, ziekenhuisbedden e.a. Vraag vrijblijvend naar meer info en/of prijzen. We beloven u concurrentiële prijzen !!

Magistrale bereidingen

We gaan er prat op magistrale bereidingen af te leveren van kwalitatief hoogstaand niveau; zowel qua manier van bereiden als qua hygiëne. Daarom worden onze bereidingen uitsluitend door apothekers vervaardigd. Verder beschikken we hiervoor over de meest moderne toestellen zoals een Unguator 2100, Exact zalfmolen, Primax mengtoesel, Bamix mixer enz. Omwille van hygiënische redenen werd onze bereidingsruimte volledig uit inox vervaardigd en wordt ons labomateriaal altijd in een vaatwas gereinigd.

Unguator 2100:

Het gebruik van ons zalfmengtoestel Unguator 2100 betekent dat we bereidingen niet meer afleveren in klassieke aluminium zalftubes, maar in speciale plastieken potten. Dit is een zeer hygiënisch systeem aangezien de handen niet meer in de pot moeten worden gebracht en er geen lucht in de pot kan. Verder zijn deze potten uit een stevig plastiek gemaakt. Geen gepruts met kapotte aluminium tubes meer. Bij het bereiden gaat ook niets verloren, wat betekent dat de patiënt de exacte hoeveelheid zalf krijgt die de dokter hem voorgeschreven heeft.

This website uses cookies on its website to provide you with an optimal user experience. We can also record and analyze the behavior of visitors. With this anonymous information about your website use you help us to improve the website.